Om Lånaidag.com

Om Lånaidag.com

Om webbsidan

Lånaidag.com är en oberoende aktör för att jämföra olika typer av lån som: smslån, snabblån, privatlån. Vi erbjuder inga lån utan vi fokuserar på att erbjuda information kring andra aktörer som erbjuder lån.

Vi är en oberoende aktör som listar olika banker/långivare som erbjuder privatlån/smslån mot den svenska marknaden. Vi strävar efter att ge så aktuell och korrekt information som möjligt kring olika lån på den svenska marknaden. Finns det felaktigheter i våra tabeller eller artiklar får du gärna påpeka detta för oss. Vi reserverar oss för vissa fel/icke-uppdaterade avgifter/erbjudanden om lån.

Lånaidag.com drivs och ägs av Innopedia AB (5568133010).

Om du vill komma i kontakt med oss gör du det enklast på [email protected]Vi ger dig information om flera av Sveriges största långivare av så kallade mikrolån, dvs. smslån och smålån. Tjänsten är kostnadsfri och syftet med den är att förenkla för dig när du söker efter ett smart och bra sätt att låna pengar. Genom att sortera och filtrera i vår lista på lån och långivare så kan du enkelt och smidigt hitta den lösning som passar just dig.

Hur många aktörer finns i registret?

I nuläget hittar du 118 långivare i registret och det gör Lånaidag.com till en av de mest omfattande jämförelsesidorna för mindre lån på den svenska marknaden.

Får Lånaidag.com betalt av de långivare som registreras på webbsidan?

Nej, Lånaidag.com får ingen betalning från de registrerade långivarna. Vi är en oberoende aktör som strävar efter att hjälpa dig att kunna jämföra olika typer av lån och långivare. Vi vill också förmedla kunskap om de olika aktörerna så att du får en klar uppfattning om vilken typ av lån och långivare som passar dig. Vi får dock ersättning när du klickar dig ut från sidan. Betyg och omdömen påverkas dock ej av detta.

Kan jag lita på att listan är aktuell?

Vi uppdaterar ständigt informationen på vår webbsida, allt för att kunna ge dig så aktuell och korrekt information som möjligt. Om du upptäcker felaktigheter i tabellerna eller om vi missat att lista ett specifikt lån så får du gärna höra av dig till oss så ser vi till att uppdatera webbsidan omgående.

Kan jag få lån när jag har betalningsanmärkningar?

Absolut, det är bara att sortera i listan för att hitta de aktörer som erbjuder sina tjänster trots betalningsanmärkningar.