Lån med borgensman

Smslån är en högkostnadskredit. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.

Vilka är Tando Lån?

Tando Lån är en svensk långivare vars kundkrets huvudsakligen består av privatpersoner. Långivaren baserar inte sina lånebeslut på tidigare lånehistoria utan siktar på att grunda sin bedömning på förtroende. Är du säker på att du klarar av att avbetala ett lån, även om du har en dålig kredithistoria? Då är Tando Lån ett smart val. Hela lånprocessen sker digitalt via Tandos hemsida.

Vad menas med lån med borgensman/borgenär?

Om du vill låna pengar från Tando lån måste du vara beredd att teckna låneavtalet tillsammans med en borgensman eller borgenär. En borgensman är en privatperson som är redo att betala dina månatliga betalningar åt dig om du inte kan göra det själv. Borgenären tecknar låneavtalet tillsammans med dig. En borgensman måste vara mellan 21–80 år och ha en bevisligt bra kreditvärdighet. Efter att låntagarens ansökan har gått igenom så skapar Tando en länk där borgensmannen kan anmäla sig. Resten av processen sköts av långivaren själv.

Vilka krav ställer Tando lån på sina låntagare?

Tando Lån ställer tre krav på sina låntagare. Låntagaren måste vara mellan 18 – 80 år samt vara bosatt i Sverige. Det tredje och slutgiltiga kravet gäller borgensmannen. Varje låneavtal tecknas av en låntagare och en borgensman vars kreditvärdighet är god. Via Tando Lån kan du låna till allt från en utlandsresa, ett bilköp eller till att avbetala befintliga lån.

Hur mycket kan man låna från Tando Lån?

Som lägst kan man låna 10 000 kronor från Tando Lån. Det högsta lånebeloppet ligger på 70 000 kronor.

Ansök om lån hos Tando Lån

Här kan du ansöka om lån hos Tando Lån

Villkor för lån hos Tando Lån
  • vara bosatt i Sverige
  • mellan 18–80 år
  • kan betala av lånet utan svårigheter
  • borgensman


Ansök om lån direkt »
Accepterar Tando Lån betalningsanmärkning: Ja

Sms lån Tando Lån
Låneexempel för Tando Lån

Exempelkostnad för lån hos Tando Lån: Låna 40.000 SEK med en 4-årig löptid är den nominella räntan 25.77%. Den effektiva räntan är 29%. Tot: 64,488.96 kr

Betyg: 3

Antal Röster: 1

Sms lån Tando Lån
Alla lån från Tando Lån
Låna Ränta/avgift Ansökningsavgift
10000 kr 1450/0 0
20000 kr 2900/0 0
30000 kr 8706/0 0
50000 kr 22303/0 0
70000 kr 42856/0 0

Ansök om lån direkt »

Frågor om Tando Lån

Vad är Tando Lån?

Tando Lån beskriver sig själva som en långivare med ett lite annorlunda upplägg. Långivaren grundar inte sina lånbeslut på kundens tidigare krediter eller betalningshistorik utan de försöker att basera sina lån på förtroende. Skulle en kund få ett avslag från bankerna men denne är säker på att han eller hon klarar av återbetalningarna är Tando Lån ett bra alternativ.

Lån med borgensman/borgenär

För att ta ett lån från Tando Lån behöver du ha en borgensman. Det är en person som du personligen litar på. En borgensman måste vara mellan 21–80 år och ha god kreditvärdighet. En borgensman är ansvarig för att sköta återbetalningarna på lånet om låntagaren slutar eller inte kan göra det längre.

Inga lånebegränsningar hos Tando Lån

Via Tando Lån kan du låna till precis vad du vill. Du kan avbetala befintliga lån eller låna pengar till en resa, bilköp eller bröllop. Det är upp till dig. Långivaren sätter inga som helst begränsningar när det kommer till syftet med lånet. Tando Lån ställer totalt tre krav på sina låntagare. Det ena är åldern, du måste vara mellan 18 – 80 år. Du måste även vara bosatt i Sverige, och slutligen så måste du ha en borgensman.