Smslån med Nettofinans

Smslån är en högkostnadskredit. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.

För att kunna få ta microlån hos Nettofinans krävs det att du har varit svensk medborgare i minst 2 år, har ett svenskt bankkonto, vara över arton år, ha ett registrerat mobiltelefon abonnemang samt ha en årsinkomst som överstiger 25 000. Hos Nettofinanas kan du låna upp till 3000 kr med smslån.

Du kan ansöka om lån hos Nettofinans när det passar dig, men Nettofinans behandlar endast ansökningar vardagar 9-17 samt lördagar 9-16. Alla lån hos Nettofinans har 30 dagars återbetalning. Detta beror på att Nettofinans endast ger så kallade snabblån som är kortsiktiga lån. Söker du mer långsiktiga lån rekommenderar vi att du vänder dig till en annan aktör.

När du tar ett smslån hos Nettofinans kan du känna dig trygg att ingen kommer att få reda på att du tagit smslån då Nettofinans inte lämnar ut sitt kundregister. Undantag är om du inte betalar ditt lån i tid då kronofogden får dina uppgifter.

Om du inte betalar ditt smslån i tid så tar Nettofinans ut en dröjsmålsränta på 2,5 % i månaden samt en påminnelseavgift på 50 kr.
Accepterar Nettofinans betalningsanmärkning: Ja

Sms lån Nettofinans
Låneexempel för Nettofinans

Exempelkostnad för lån hos Nettofinans: Låna 25 000 kr i 60 månader. Räntekostnad 9528 kr, effektiv ränta 29%, totalt att återbetala 34528 kr.

Betyg: 4.02

Antal Röster: 63

Sms lån Nettofinans

Tjänster för lån från Nettofinans

Fakta om Nettofinans
Öppettider hos Nettofinans
  • Vardagar: 09:00 – 19:00
  • Lördag: 09:00 – 17:00
  • Söndag: Stängt
Alla lån från Nettofinans
Låna Ränta/avgift Ansökningsavgift
1000 kr 0/300 0
2000 kr 0/400 0
3000 kr 0/600 0
Frågor om Nettofinans
Vanliga frågor och svar om Nettofinans
Hur går det till att låna via nettofinans.se?

Det är enkelt – det är bara att gå in på hemsidan och välja hur mycekt du helst vill låna och hur lång tid du tror att du behöver för att kunna återbetala lånet utan förseningar. Du ansöker helt och hållet genom hemsidan, så du behöver så klart e-legitimation för att kunna verifiera din identitet.

När får jag svar på min ansökan från Nettofinans?

Du får ditt preliminära besked direkt, det kommer upp på skärmen när du fyllt in och skickat din ansökan. Det kan ta upp till 24 timmar innan du får ett definitivt svar på din ansökan, beroende på din kreditupplysning som görs hos UC.

När får jag pengarna från Nettofinans?

Nettofinans överför pengarna så snart som möjligt, och oftast har du dem på kontot dagen efter att din ansökan beviljats.

Kan jag ansöka om ett lån även om jag har betalningsanmärkningar?

Du kan ansöka om lån även om du har anmärkningar sen tidigare, eftersom hela din situation tas i beaktning när du får lån. Du kan eventuellt få ett lån beviljat trots anmärkningar om du kan hantera återbetalningarna utan förseningar. Det är dock inte garanterat att du får det lån du ansöker om, eller den summa du ansökt om. Det beror på din kreditupplysning.

Kan man ha en medsökande på lånet?

Nej, endast en person kan stå på ansökan för tillfället.

Hur mycket kan man låna hos Nettofinans?

Du kan låna mellan 10 000 kr och 25 000 kr.

Hur lång tid har man på sig att återbetala sitt smslån hos Nettofinans?

Som mest har man 5 år på sig att betala av lånet helt, men man har så klart rätt att lösa ut lånet tidigare, eller betala mer än minimumbeloppet varje månad. Det är enligt Konsumentkreditlagen.

Kostar det något att ansöka om lånet?

Nej, det kostar absolut inget att ansöka, vare sig din ansökan nekas eller beviljas. Däremot tillkommer det ränta på alla lån som påverkar hur mycket du måste betala tillbaka på lånet varje månad.

Kan jag ansöka om smslån utan e-legitimation hos Nettofinans?

Nej, du måste ha e-legitimation för att kunna ansöka om lånet via hemsidan. Om du inte har det är det dock lätt att skaffa sig en, kontakta banken där du har ditt konto för att få veta mer om hur du kan få e-legitimation.

Hur gör jag för att betala tillbaka på lånet?

Din kredit dras via autogiro, och du aviseras också varje månad. Om du vill ha mer information kan du ta kontakt med kundtjänst när som helst för att få veta mer om autogiro och hur Nettofinans använder det.

Hur når jag kundtjänst på Nettofinans?

Du kan lätt ta kontakt via email eller genom att ringa; kundtjänsten har öppet mellan klockan 9.00 till 19.00 måndag till torsdag, och 9.00 till 17.00 på fredagar.