Monara - Nytt smslån utan UC

Smslån är en högkostnadskredit. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.

Monara är ett flexibelt, modernt och nytänkande låneinstitut för dig som behöver låna pengar snabbt, utan krångel och till bra villkor. En ansökan gör du enkelt och smidigt via nätet, helt kostnadsfritt förstås och med snabbt besked. Hos Monara har du möjlighet att låna pengar utan säkerhet, med flexibla återbetalningsvillkor och du betalar endast för den del av krediten du faktiskt nyttjar. När du ansöker om en kontokredit hos Monara slipper du vänta på långdragna besked och utbetalningar som dröjer - vid beviljad ansökan betalas pengarna ut till ditt lånekonto omgående. Det är snabbt, smidigt och tryggt.

Nytt smslån utan UC

Smslån är ett effektivt sätt att låna pengar om du är i behov av dem snabbt. Hos Monara går det fort att ansöka om nya smslån, du får beskedet på en gång och beviljad kredit betalas därefter ut omgående. Återbetalning sker sedan smidigt via autogiro månadsvis, och summan styrs utifrån hur mycket av krediten du har utnyttjat. Monara genomför alltid en sedvanlig kreditprövning för varje inkommen låneansökan - detta gäller både smslån och vanliga låneansökningar. Däremot registreras vare sig ansökan eller eventuell beviljad kredit hos UC. Monara kan dessvärre inte erbjuda kredit om du har skulder hod Kronofogden eller anmärkningar.

Accepterar Monara betalningsanmärkning: Nej

Sms lån Monara
Låneexempel för Monara

Exempelkostnad för lån hos Monara: Vid utnyttjad kredit på 15 000 kr i 12 mån. Tot: 17 239 kr (1 437 kr per månad). Effektiv årsränta: 29,97%.

Betyg: 2

Antal Röster: 3

Sms lån Monara

Tjänster för lån från Monara

Fakta om Monara
Öppettider hos Monara
  • Vardagar: 10:00 - 16:00
  • Lördag: Stängt
  • Söndag: Stängt
Alla lån från Monara
Låna Ränta/avgift Ansökningsavgift
1000 kr 22/0 0
2000 kr 44/0 0
3000 kr 66/0 0
4000 kr 88/0 0
5000 kr 111/0 0
10000 kr 221/0 0
15000 kr 332/0 0
20000 kr 442/0 0
25000 kr 553/0 0
30000 kr 663/0 0
Frågor om Monara
Varför ska man låna pengar hos Monara?

Att låna pengar tillsammans med Monara är smidigt, tryggt och enkelt. Det är helt kostnadsfritt att ansöka om lånet och det är utan UC. Du får snabbt svar om du är godkänd, och du betalar enbart tillbaka krediten som du faktiskt använder. När du tar ett nytt smslån med Monara sätter du också automatiskt upp en löpande autogiro för smidiga återbetalningar.

Hur ansöker jag för ett lån?

Att låna pengar av Monara är kostnadsfritt och enkelt. Du kan ansöka om ett lån smidigt online på Monaras hemsida tillsammans med ditt Bank ID.

Vad för krav finns det för att ta ett smslån från Monara?

För att ha ett lånekonto hos Monara kan du inte ha anmärkningar eller några skulder hos kronofogden. Du måste också ha en anställning. Du måste vara minst 20 år gammal och bosatt i Sverige.

Hur lång tid tar det för pengarna att nå mitt konto?

Om du blir godkänd kan din kontokredit landa på ditt bankkonto så fort som inom 5 minuter. Detta är om du använder dig av de stora bankerna som Handelsbanken, Danske Bank, SEB, Nordea eller Swedbank. För andra banker sker överföringen istället nästkommande bankdag.

Är det säkert att låna pengar med Monara?

Monara är ett säkert sätt att låna pengar och använder liknande säkerhetslösningar som de större bankerna också använder sig av. För att kunna göra en låneansökan hos Monara måste du använda dig av ditt Bank ID. De arbetar också med tillstånd från Finansinspektionen för att erbjuda nya smslån till deras kunder.