Modus Finans - Betalningsfria månader för smslån

Smslån är en högkostnadskredit. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.

Modus Finans – lånebesked inom en timme

Om man behöver lite extra pengar på banken kan man vända sig till Modus Finans. Ansöker man om lån här får man alltid svar inom en timme under öppettiderna, och annars senast en timme efter Modus Finans slagit upp portarna nästa vardag. Det är en snabb och smidig tjänst man kan söka om man är ute efter ett lån på summor mellan 10 000 kronor och 50 000 kronor.

Att ansöka går snabbt, och går direkt via hemsidan. Även om man känner sig lite osäker på om man faktiskt vill ta ett lån kan man alltid skicka iväg en ansökan, eftersom det inte är förrän avtalet skrivits under som man förbinder sig till något. Allt man behöver göra för att få besked om lån är att fylla i sin adress, lite personuppgifter och sin aktuella sysselsättning. Man måste vara minst 18 år gammal för att kunna låna hos Modus Finans.

Man kan välja att betala tillbaka sitt lån på allt mellan 12 månader upp till 78 månader. Den lägsta räntan ligger på 9.84 % och den högsta är 25.51 %. Med hjälp av Modus Finans personal kan man snabbt och smidigt arbeta fram en lösning som passar just dig som låntagare. Det tar bara några minuter att ansöka och man kan känna sig säker på att ens ansökan behandlas av en professionell, kvalificerad medarbetare på Modus Finans.

Modus Finans erbjuder två återbetalningsfria månader

När man ansöker om lån hos Modus Finans kan man lägga upp sin återbetalningsplan på ett sätt som passar ens ekonomi. Man kan betala tillbaka på mellan 12 till 78 månader, och av dessa kan man välja att planera in två stycken månader då man inte betalar tillbaka någonting alls. Som mest kan man låna 50 000 kronor, som minst kan man få ut 10 000 kronor.

Att skicka iväg en ansökan tar inte mer än några minuter, och man ingår inte ett avtal med Modus Finans förrän man skrivit under det färdiga förslaget från företaget, så man kan lugnt skicka iväg en ansökan bara utav ren nyfikenhet, och se vilka villkor som erbjuds. Därefter kan man ta beslut om man faktiskt vill fullfölja lånet.

Om man blir godkänd som låntagare eller inte kommer man att få besked om redan en timme efter det att ansökan har skickats in, i alla fall om man skickar in en ansökan under Modus Finans öppettider, vilka är 08.00 – 18.00 på vardagar och 10.00 – 16.00 på lördagar. Om man skickar övriga tider kommer man få svar nästa vardag. Pengarna kommer att skickas in på bankkontot samma dag som lånet godkänts, så att man direkt kan ta del av sina nya tillgångar.

Accepterar Modus Finans betalningsanmärkning: Nej

Sms lån Modus Finans
Låneexempel för Modus Finans

Exempelkostnad för lån hos Modus Finans: Låna 20000 kr i 72 månader för 627:-/mån (adminavg 19 kr/mån vid autogiro, annars 39 kr /mån). Tot: 38 707 kr, baserat på fast ränta 21,60%, effektiv ränta 26,88%, uppläggningsavgift 595 kr.

Betyg: 3.33

Antal Röster: 6

Sms lån Modus Finans

Tjänster för lån från Modus Finans

 • Modus Finans - Modus Finans erbjuder dig att söka om lån med BankID
 • Modus Finans - Modus Finans erbjuder direktutbbetalning av lån
 • Modus Finans - Modus Finans erbjuder möjlighet att låna pengar på helger
 • Modus Finans - Modus Finans erbjuder utbetalning av lån på kvällar
 • Modus Finans - Modus Finans erbjuder blancolån/lån utan säkerhet
 • Modus Finans - Modus Finans erbjuder lån utan startavgift
 • Modus Finans - Modus Finans Du kan få lån utan att ha fast inkomst
Fakta om Modus Finans
 • Ägs av: Thorn Svenska Aktiebolag
 • Organisationsnummer: 556136-8480
 • Email: [email protected]
 • Telefonnummer: 020-24 24 24
 • Legitimering: BankID
 • Lån under 20 år: Nej
Öppettider hos Modus Finans
 • Vardagar: 08:00-18:00
 • Lördag: 10:00-16:00
 • Söndag: Stängt
Alla lån från Modus Finans
Låna Ränta/avgift Ansökningsavgift
10000 kr 3752/595 0
15000 kr 5124/595 0
20000 kr 6469/595 0
25000 kr 7880/595 0
30000 kr 9252/595 0
50000 kr 14764/595 0
Frågor om Modus Finans
Frågor och svar om Modus Finans
Hur får jag lån hos Modus Finans?

Det första man ska göra är att gå in på Modus Finans hemsida och läsa lite om vilka lån de erbjuder. Efter det kan man skicka iväg en ansökan, det gör man direkt från hemsidan. Man fyller i uppgifter som sin ekonomiska situation, om man är anställd eller har andra inkomster, och vilken adress man bor på. Därefter är det bara att vänta på besked.

Hur länge måste jag vänta på besked?

Inte länge alls. Skickar man in sin ansökan under öppettiderna hos Modus Finans får man svar redan inom en timme. Om man skickar in när Modus Finans har stängt, på kvällar eller söndagar, kommer man få svar nästa vardag.

När har Modus Finans öppet?

Modus Finans har öppet måndag – fredag 8 – 18 och lördagar 10 – 16.

Hur mycket kan jag låna?

Man kan låna 10 000 kronor som minst och 50 000 kronor som mest.

När får jag pengarna?

Samma dag, eller nästa vardag. Längre väntetider än så finns inte.

Kan jag ångra en ansökan?

Ja, så länge inget avtal har skrivits under går det bra. Ansökan i sig är inget kontrakt, och man är inte bunden till lånet förrän man skrivit under det faktiska avtalet.

Hur lång tid har jag på mig att betala tillbaka?

Man har mellan 1 år och 6.5 år på sig att betala tillbaka sitt lån.

Finns det någon valfrihet i återbetalningen?

Ja, Modus Finans erbjuder alla låntagare 2 återbetalningsfria månader under perioden när man betalar tillbaka sitt lån. Vilka månader detta är väljs av dig och godkänns av Modus Finans. Man kan välja att ha dessa i början av låneperioden, mitten eller slutet.

Hur hög blir min ränta?

Det här beror på hur mycket man har lånat, hur ens ekonomiska situation ser ut och hur lång återbetalningstid man har, men de generella riktlinjerna är att den minsta räntan man kan få är 9.84 % och 21.60 %.