Lumify Smslån - Snabba beslut på ansökningar

Smslån är en högkostnadskredit. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.

Företaget Lumify är skapat av Luma Finans AB, en verksamhet som under Finansinspektionen och Konsumentinspektionen har licens att låna ut pengar snabbt och enkelt. Lumify är det perfekta valet för dig som behöver lite extra pengar i kassan eller vill/behöver handla innan månadslönen trillat in på kontot.

Något så litet som ett par skor eller ny teknik ska man kunna unna sig, och inte behöva vänta på pay-day för att gå och köpa det man önskar. Ett smslån, och mindre lån är enkla att betala tillbaka. Hos Lumify kan du själv se till hur och när du betalar tillbaka lånet, allt efter dina egna omständigheter.

Fördelarna med Lumify

Så som med de flesta nya smslån ska det gå snabbt och enkelt. Det finns flera fördelar med att ta ett nytt smslån hos Lumify. Bland annat får man snabba beslut på ansökningar, man kan själv välja hur återbetalningen ska se ut och registreringen är lätt.

Lumify ger ut krediter mellan 2.000 kr och 20.000 kr med en betalningstid från 1 månad upp till 1 år. De erbjuder även 30 dagars räntefri period, sedan är det en ränta på 39,5%. En annan fördel är att om man lånar hos Lumify så används inte UC. Istället används Creditsafe. Dock kan man inte ha några anmärkningar för att låna hos Lumify.

Det enda man bör se till är att man verkligen har råd med att betala tillbaka lånet. Ett impulslån blir helt onödigt när man inte har resurserna för återbetalningen. Men håller du stenkoll på ekonomin kan du låna pengar för det du önskar och behöver, utan att ångra dig sen.

Ansök om lån hos Lumify

Här kan du ansöka om lån hos Lumify

Villkor för lån hos Lumify
 • Måste ha BankID för att skapa konto och logga in
 • Ha svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige
 • Använda ett svenskt bankkonto
 • Vara över 18 år gammal
 • Gå igenom kreditprövning
 • Får ej ha betalningsanmärkningar


Ansök om lån direkt »
Accepterar Lumify betalningsanmärkning: Ja

Besök Lumify

Sms lån Lumify
Låneexempel för Lumify

Exempelkostnad för lån hos Lumify: Låna 5 000 kr till 39,5 % ränta med en återbetalningstid 11 mån,, 395 kr i uppläggningsavgift, 395 kr i förlängningsavgift samt 60 kr i aviavgift ger en effektiv ränta på totalt 79,97 %. Tot: 7604,32 kr.

Betyg: 3.17

Antal Röster: 6

Sms lån Lumify
Alla lån från Lumify
Låna Ränta/avgift Ansökningsavgift
2000 kr 60/0 0
5000 kr 60/0 0
10000 kr 798/0 0
15000 kr 962/0 0
20000 kr 1127/0 0

Ansök om lån direkt »

Frågor om Lumify

Vad krävs för att kunna låna hos Lumify?

 • Måste ha BankID för att skapa konto och logga in
 • Ha svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige
 • Använda ett svenskt bankkonto
 • Vara över 18 år gammal
 • Gå igenom kreditprövning

Hur lång tid tar min ansökan?

Det är omedelbart. Det brukar endast ta några minuter från det att ansökan påbörjats till dess att den godkänts.

Tas kreditupplysning?

Ja, men inte via UC. Det tas en kreditupplysning via företaget Creditsafe, eftersom det är nödvändigt att ha någon form av kreditprövning.

Hur mycket får jag låna?

Du får låna från 2.000 kr upp till 20.000 kr.

Kan jag betala tillbaka i förtid?

Ja, det kan du. Den exakta summan som du är skyldig kan du se på ditt Lumify-konto.