Kontokredit & sms lån från GF Money

Smslån är en högkostnadskredit. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.

GF Money är ett modernt, smart och tryggt alternativ för dig som behöver låna pengar snabbt och smidigt utan krångel. Företaget är verksamt internationellt och erbjuder ett brett urval av finansiella tjänster - med alltifrån kontokrediter och företagskrediter, till fastighetstjänster och inkassoverksamhet. GF Money är ett flexibelt, personligt och okomplicerat låneinstitut vars mål är att underlätta vardagen för dig med professionella och moderna processer för trygga och förmånliga lån.

Så fungerar kontokredit hos GF Money

En kontokredit hos GF Money är ett av marknadens enklaste och mest flexibla lån för lägre kreditsummor. Lånet fungerar som ett kreditkort, med undantaget att du slipper det fysiska kortet. Ett beviljat lån betalas ut på ett lånekonto som tillhandahålls av GF Money. Du väljer själv hur mycket av lånet du vill använda - och självklart betalar du bara för summan du faktiskt nyttjar. Lånet registreras inte hos UC vilket gör att ditt kreditvärde inte påverkas.

GF Money erbjuder snabba och trygga smslån

Hos GF Money går det snabbt att ansöka om nya smslån och du får förhandsbeskedet inom bara några sekunder. GF Money erbjuder tyvärr inte ett nytt smslån om du har anmärkningar - detta för att göra det så tryggt som möjligt för dig så att du slipper oroa dig för en ansträngd ekonomi.

Accepterar GF Money betalningsanmärkning: Nej

Sms lån GF Money
Låneexempel för GF Money

Exempelkostnad för lån hos GF Money: Låna: 15 000 kr/12 mån/12 aviseringar/Uppl.avg. 320 kr/Avi.avg. 35 kr. 1 st Uttag.avg 49 kr/Månadsbelopp 1 750 kr (snitt)/Totalbelopp 20 996 kr/Rörlig ränta 39,3 %/ Effektiv ränta 56,73 %.

Betyg: 3

Antal Röster: 1

Sms lån GF Money
Alla lån från GF Money
Låna Ränta/avgift Ansökningsavgift
1000 kr 437/0 0
5000 kr 568/0 0
10000 kr 732/0 0
15000 kr 954/0 0
20000 kr 1059/0 0
30000 kr 1387/0 0
Frågor om GF Money

Vad erbjuder GF Money?

GF Money är ett internationellt låneinstitut som främst är verksamt inom Norden. I Sverige erbjuder GF Money snabba, trygga och flexibla lån i form av kontokredit och nya smslån - ett perfekt val för dig som behöver låna pengar enkelt, smidigt och utan krångliga processer.

Vilka krav gäller för att få låna hos GF Money?

Beroende på vilken typ av lån du är intresserad av, kan kraven skilja sig något åt. Generellt sett gäller dock att du måste vara mellan 18 och 72 år gammal, vara folkbokförd i Sverige sedan minst 5 år tillbaka samt ha en fast månadsinkomst. GF Money kan tyvärr inte bevilja lån om du har anmärkningar eller skulder hos Kronofogden.

Hur ansöker man om ett smslån hos GF Money?

För ett nytt smslån gör du en ansökan snabbt och smidigt via GF Money’s hemsida eller med hjälp av deras kundtjänst. För din trygghet behöver du legitimera dig med BankID eller genom att logga in på din bank för identifiering. Förhandsbeskedet får du inom några sekunder, och pengarna betalas direkt ut till ditt konto om lånet beviljas.

Registreras mitt lån eller min ansökan hos UC?

GF Money använder sig av Creditsafe för kreditupplysningar, men varken ansökningar eller beviljade lån registreras hos UC.

Vad innebär ett flexibelt lån?

GF Money’s flexibla lån fungerar på liknande sätt som ett kreditkort, fast utan ett fysiskt kort. Ett beviljat lån sätts in på ett lånekonto som du sedan kan nyttja och göra uttag från. Ränta betalas endast på de summor du väljer att använda.