Snabblån från Extrakredit.se

Smslån är en högkostnadskredit. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.

ExtraKredit.se är ett varumärke som ägs och drivs av välkända Grandvik AB som ett privat aktiebolag. Grandvik AB är registrerat som finansiellt institut hos Finansinspektionen. Grandvik AB erbjuder flexibla lån både i storlek och löptid. Extrakredit.se har som ambition att kunna erbjuda marknadens bästa smslån. De erbjuder lån upp till 20 000kr utan UC vilket är bra för dig som söker lån hos många. Ett lån från Extrakredit.se har löptid på 1 månad till 24 månader som du som kund själv väljer fritt.

Accepterar Extrakredit.se betalningsanmärkning: Nej

Sms lån Extrakredit.se
Låneexempel för Extrakredit.se

Exempelkostnad för lån hos Extrakredit.se: Låna 10000 kr i 12 månader. Räntekostnad 7532 kr, effektiv ränta 211%, totalt att återbetala 17532 kr.

Betyg: 4.33

Antal Röster: 43

Sms lån Extrakredit.se

Tjänster för lån från Extrakredit.se

Fakta om Extrakredit.se
Öppettider hos Extrakredit.se
  • Vardagar: 10:00 - 12:00
  • Lördag: Stängt
  • Söndag: Stängt
Alla lån från Extrakredit.se
Låna Ränta/avgift Ansökningsavgift
1000 kr 99/0 0
2000 kr 198/0 0
3000 kr 297/0 0
4000 kr 496/0 0
5000 kr 495/0 0
10000 kr 991/0 0
15000 kr 1487/0 0
20000 kr 1983/0 0
Frågor om Extrakredit.se
Frågor och svar om att låna hos ExtraKredit
Hur ansöker man om lån hos ExtraKredit.se?

Man ansöker genom att först registrera sig på hemsidan, och sedan fyller man i ett kort formulär där man anger hur mycket man vill låna och över hur lång tid. Hur mycket man kan låna regleras av informationen man angivit när man registrerat sig.

Hur mycket kan man låna från ExtraKredit?

Man kan låna mellan 3000 kr och 20 000 kr. Återbetalningstiden kan vara mellan 1 månad och 24 månader. Återbetalningstiden påverkas dessutom av hur mycket man lånar, för lån på 3000 kr kan återbetalningstiden inte vara längre än 3 månader, till exempel.

Kostar det något att registrera sig och ansöka om smslån från ExtraKredit?

Nej, det är gratis att registrera sig på hemsidan och ansöka om ett lån. Däremot tillkommer en månadsavgift på alla lån, som börjar på 297 kr för lån på 3000 kr och ökar till 1983 kr per månad för lån på 20 000 kr. Kostnaden är ränta som automatiskt rapporteras till Skattemyndigheten och är avdragsgiltigt.

Hur mycket måste man betala tillbaka och hur ofta?

Man betalar tillbaka på lånet varje månad, och hur mycket man måste betala tillbaka beror på hur mycket man lånat och över hur lång tid. När man får sitt erbjudande kan man välja att räkna ut månadskostnaden innan man godkänner lånet, så att man lättare kan se till att man kan betala tillbaka lånet utan förseningar.

Vilka villkor gäller för den som tar smslån hos ExtraKredit?

För att kunna låna pengar hos ExtraKredit måste man vara minst 20 år gammal, och man kan inte låna om man har betalningsanmärkningar. Man måste dessutom vara svensk medborgare samt ha en årsinkomst på minst 120 000 kr.

Vad händer om man inte kan betala tillbaka i tid?

Om man inte kan betala av lånet i tid kan man ta kontakt med ExtraKredit och höra sig för om man kan ordna en avbetalningsplan eller att flytta fram slutdatumet för återbetalningen. Om man misstänker att man inte kommer kunna betala tillbaka lånet i tid, ska man ta kontakt med företaget så snart som möjligt så att alternativ kan ordnas, om möjligt.

Hur tar man kontakt med ExtraKredit?

Om man behöver ta kontakt med företaget för att diskutera eventuella avbetalningsplaner, eller om man behöver någon annan information, kan man ta kontakt med kundtjänst. Man kan skicka ett email, eller ringa. Kundtjänst är öppet alla helgfria vardagar mellan 10.00 och 12.00. Man kan också skicka brev till postadressen.

Är ExtraKredit ett säkert företag att låna hos?

ExtraKredit ägs av företaget Grandvik AB, ett privat aktiebolag. Grandvik AB är registrerat som ett finansiellt institut hos Finansinspektionen.

Vilka banker samarbetar ExtraKredit med?

ExtraKredit samarbetar med flertalet blanker och institut, bland annat Ikano Bank, Ica-Banken och Swedbank.